Beneteau 680 Antares

Beneteau 680 Antares - flott turbåt med 4 soveplasser (minimum leie helg/tre dager)

Beneteau 680 Antares er et godt valg for en helgetur med familen, eller hvis du ønsker en båt med mulighet til både havfiske, turer og vannsport. Akterdekket er stort med en fin U-sofa som kan demonteres dersom du ønsker å fiske eller har behov for lasteplass.

Båten er utstyrt med en 115 HK firetakts Suzuki motor, og har en toppfart på ca 27 knop. Normal marsjfart vil ligge på ca 20 knop. Båten har baugpropell, noe som er en stor fordel ved manøvrering inn og ut fra kai. For kjølige dager er den utstyrt med en enkel gassovn for oppvarming av kupeen,  den har en Garmin 720s kartplotter/ekkolodd, utvendig styreposisjon med gear/gassbetjening, PortaPotti toalett, kokeapparat, vask og kjøleskap.

Båten har overnattingsplass for fire personer, og er et godt alternativ for weekendturer i havgapet eller fjordene. Den er utstyrt med sikkerhetsutstyr som flytevester, nødbluss, førstehjelpsutstyr, brann- og røykvarslere og brannslukkingsutstyr, brannteppe, sjøkart i papir (i tillegg til GPS Kartplotter), gassalarm, lommelykt, båtshake, dregg/anker, drivanker og tauverk.

Test av Beneteau 680 Antares

Send forespørsel

Utgangshavn Båtstad småbåthavn

FaLang translation system by Faboba