Sognefjord Boating

Newsletter abbonnieren

Vannscootersafari

Vannscootersafari med guide med våre SeaDoo GTI 130

Har du lyst på en fantastisk naturopplelse kombinert med litt fart og spenning? Har du lyst til å prøve å kjøre vannscooter i trygge omgivelser sammen med en av våre guider? Da kan vannscootersafari på kysten og i fjordene ytterst i Sogn og Sunnford være noe for deg!
 
Våre to SeaDoo GTI 130 vannscootere er i sommersesongen (mai - oktober) tilgjengelig for vannscootersafari fra Leirvik i Hyllestad. Vi kan skreddersy en tur for deg og dine venner/kolleger, men tilbyr i utgangspunktet følgende alternativer:
 
Vannscootersafari (inkl opplæring):
- 2 timer: Kr 1.300,- per person
- 4 timer: Kr 2.200,- per person
- Lengre turer: Pris på forespørsel
 
 
Kjøreutstyr som tørrdrakt, flytevest, kjørebriller og hansker kan lånes av oss dersom du ikke har dette selv. NB! Smitteverntiltak kan medføre at tilbudet  om leie av utstyr reduseres eller tas bort. Ta kontakt for nærmere informasjon.
 
Informasjon om våre vannscootere:
SeaDoo GTI 130 har sitteplass til tre personer, men oppleves som mest stødig og morsom å kjøre med en eller to personer. Vannscooteren har en toppfart på ca 48 knop, er utstyrt med IBR (Intelligent Brake and Reverse) som gjør at den stopper/bremser opp på kort tid ved behov. Den kan kjøres i tre ulike modus (Touring, Eco eller Sport), og gir deg med det mulighet til bare å ta en tur på sjøen, eller til å å få en morsom fartsopplevelse dersom omgivelsene tillater dette. Krav til å kjøre en vannscooter er som for å kjøre vanlig båt, dvs at du må være over 16 år og ha båtførerprøven (hvis du ikke er født før 1980). Vi gir nødvendig opplæring dersom du ikke har kjørt en vannscooter før.
 

Mer om SeaDoo GTI 130

View the embedded image gallery online at:
https://www.sognefjordboating.no/de/batutleie-2#sigProId03eb67fdf0

Utgangshavn Leirvik

Quicksilver 605 PH

QS605PH2 1

Kaasbøll 590

K590 1

Beneteau Antares 680

800 Beneteau Antares 2

Askeladden P66 PH

P66Losna

Sognefjord Boating

Sognefjord Boating ist eine Boot Firma bereitgestellt von Boot-Enthusiasten mit umfangreicher Erfahrung in der Nutzung und Vermietung des Bootes. Unser Ziel ist es die Norwegische Westküste und spektakuläre Fjorde noch zugänglicher für Nautiker aus In-und Ausland machen. Kontakten uns

Kontaktieren Sie uns

Rufen Sie uns an:

+47 53 21 53 01

+47 93 21 87 80
+47 90 72 97 82

Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!

Aktuelle Seite: Hjem Vannscootersafari